Ga naar de inhoud

Verblijf

Verblijf

PittoresCo

Ben of ken je iemand die het verdient om even tot rust te komen in de natuur? Iemand die een korte vakantie zich niet makkelijk kan veroorloven? Dan kun je diegene ‘nomineren’ om gebruik te maken van tiny house PittoresCo. Deze persoon hoeft zich dan even nergens druk om te maken, en kan kosteloos genieten van de mooie Limburgse omgeving.

Een verblijf vanuit Stichting Delamu in PittoresCo is voor enkele dagen tot een week, voor maximaal twee personen. De gast ontvangt ook een levensmiddelenpakket. PittoresCo is volledig ingericht inclusief oven, koelkast, gasfornuis en een comfortabel bed op de vide. Er is elektriciteit aanwezig en een houtkachel om je warm te houden. Voor het sanitaire deel kan gebruik gemaakt worden van het hoofdgebouw op de minicamping. Daar bevinden zich de douches en toiletten, een wasmachine en Wi-Fi. 

Op een steenworp afstand van PittoresCo ligt natuurgebied de Tungelerwallen. Hier kun je gezellig picknicken of een wandeling maken. Het dorp Stramproy is op minder dan 4 km afstand. Je vindt er diverse supermarkten, drogisterijen, een bakker en een slager.

Je kunt PittoresCo ook zelf huren als vakantieverblijf. Op www.PittoresCo.nl staan details om te boeken. Alle winst door de verhuur van het tiny house gaat rechtstreeks naar de stichting. Zo steun je Stichting Delamu door zelf PittoresCo te boeken!

Kijk voor een sfeerimpressie naar de foto’s op www.PittoresCo.nl.

Stichting Delamu

www.delamu.nl

info@delamu.nl

KvK: 77525752

BTW-nummer: NL861035082B01

Rekeningnummer: NL53 INGB 0006 8980 94

Stichting Delamu • www.delamu.nl • info@delamu.nl

KvK: 77525752 • BTW-nummer: NL861035082B01 • Rekeningnummer: NL53 INGB 0006 8980 94